VANUIT JE WONING
DIRECT DE NATUUR IN

In plaatsen als Graft-De Rijp met een beschermd dorpsgezicht zijn bouwlocaties zeldzaam. Dat maakt De Sloep, gelegen aan de rand van het historische centrum, tot een buitenkansje voor wie graag bijzonder mooi woont. De toekomstige woningen van De Sloep vormen een mooie aanvulling op het bestaande woningaanbod; de historische panden in het centrum en de woningen in de overige wijken met ieder hun eigen identiteit.

De woningen van De Sloep zijn stuk voor stuk duurzaam en voorzien van alle gemakken. Waarbij je ook nog eens optimaal profiteert van het zonlicht en het beste uitzicht. Zo verbinden we de pracht van het verleden, het oeroude Hollandse vernuft, met de innovatieve, duurzame technieken van de toekomst. Vanzelfsprekend worden de woningen gasloos uitgevoerd en wordt de warmtevoorziening verzorgd middels een warmtepomp en vloerverwarming in de hele woning.

Riante herenhuizen en
unieke starterswoningen

De Sloep omvat 9 herenhuizen en 4 starterswoningen. Alle herenhuizen liggen aan het water. Met een kleine boot vaar je zo naar de Eilandspolder en het Alkmaardermeer. Vanuit je tuin heb je uitzicht op de prachtig aangelegde kinderboerderij ‘Kleine Artis’, waar kinderen veilig kunnen spelen. Aan de voorzijde van het bouwplan wordt een brede groenstrook aangelegd. In deze ‘groene omloop’ is ruimte voor spel en recreatie.

Er is voldoende parkeergelegenheid en de woningen worden zo gepositioneerd dat je volop kunt genieten van de kwaliteiten van de omgeving. Het beste uitzicht op water en groen en maximaal zonlicht.

Sleep met je muis over de afbeelding om rond te kijken. Vergroot het beeld door op het icoon rechtsonder in de afbeelding te klikken.

“Omgeven
door water
en groen”

Zaterdagochtend. Je wordt wakker in je nieuwe woning. Uitgerust stap jij je bed uit. Natuurlijk wil je meteen weten hoe het weer is vandaag, want je vrije tijd breng je het liefst door op het water of in het groen. Je schuift de gordijnen opzij. Gelukkig, blauwe lucht met zelfs al een voorzichtig zonnetje. Dat belooft een prachtige dag te worden. Je verheugt je erop om straks erop uit te gaan. Maar eerst een relaxed ontbijtje met verse broodjes van de bakker op de hoek. Dan begint de dag pas echt goed. In je kloffie stap je de deur uit. Klaar voor een heerlijke, ontspannen dag.

Stijlvol en
ruimtelijk

De architectuur is stijlvol en doet recht aan het rijke verleden van het dorp. Je vindt hier de ‘klassieke’ gevelbetimmering in terug met kleuren zoals groen, grijsblauw, donkerblauw en donkerbruin. Deze betimmering is cementgebonden, waardoor de gevels zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De 3 hoekwoningen zijn voorzien van een rijke dwarskap.

Landmark in
de omgeving

Het woongebouw met daarin 4 starterswoningen doet denken aan een pakhuis waarin vroeger handelswaren uit de scheepvaart werden opgeslagen. Daarmee past de architectuur goed in de historische omgeving, maar tegelijkertijd sluit het aan op de eisen van nu. Het woongebouw dient als ‘landmark’ (herkenningspunt) in de omgeving.

Genieten tussen
het groen

Ook voor ontspanning woon je hier prima. Je maakt er een prachtige boottocht, lange wandeling of heerlijke fietstocht door het prachtige poldergebied. Bepaal zelf je route of kies één van de bekende routes zoals van ‘Eilandspolder naar Beemster’. Of vaar met een van de talloze fluisterbootjes die De Rijp rijk is de ‘Eilandspolderroute’ en meer tussendoor aan bij een van de eilandjes voor een zelf meegebrachte lunch. En ervaar het prachtige uitzicht over de omgeving.

Ontwikkeling en realisatie:

SBB Ontwikkelen en Bouwen
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk
0251 - 27 77 77
info@wijzijnsbb.nl
www.wijzijnsbb.nl

Verkoop en informatie:

Brockhoff Makelaars
Keizer Karelweg 223
1181 RC Amstelveen
020 - 54 37 375
nieuwbouw@brockhoff.nl
brockhoff.nl